REKLAMA

BOGUCHWAŁA. Konferencja „Wykorzystanie ziół jako kulinarnego dziedzictwa kuchni polskiej”. Zaprasza PODR

BOGUCHWAŁA / PODKARPACIE. Podkarpacki Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Boguchwale zaprasza na konferencję pn. „Wykorzystanie ziół jako kulinarnego dziedzictwa kuchni polskiej”. Spotkanie odbędzie się w środę 15 listopada 2023 r.  o godzinie 9:30

zielarstwo__3_

Podczas prelekcji omawiane zostaną takie tematy jak: 

  • fakty i mity na temat najchętniej stosowanych ziół 
  • zasady uprawy lawendy w kontekście przygotowania wysokiej jakości ziół 
  • mieszanki ziołowe jako element kulinarnego przeciwdziałające stanom zapalnym 
  • wykorzystanie surowców lawendowych w kuchni i naturalnej kosmetyce

399189784_828658412600104_2528955525803782769_n

Rezerwacja miejsc-  Katarzyna Czukiewicz 723 977 499, katarzyna.czukiewicz@podrb.pl

źródło: PODR Boguchwała

zdjęcia: PODR Boguchwała

06-11-2023

Udostępnij ten artykuł znajomym:


Dodaj komentarz

Zaloguj się a:

  • Twój komentarz zostanie wyróżniony,
  • otrzymasz punkty, które będziesz mógł wymienić na nagrody,
  • czytelnicy będa mogli oceniać Twoją wypowiedź (łapki),
lub dodaj zwykły komentarz, który zostanie wyświetlany na końcu strony, bez możliwosci głosowania oraz pisania odpowiedzi.
Dodając komentarz akceptujesz postanowienia regulaminu.

Pokaż więcej komentarzy (0)