BOGUCHWAŁA. Konferencja „Wykorzystanie ziół jako kulinarnego dziedzictwa kuchni polskiej”. Zaprasza PODR
BOGUCHWAŁA / PODKARPACIE. Podkarpacki Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Boguchwale zaprasza na konferencję pn. „Wykorzystanie ziół jako kulinarnego dziedzictwa kuchni polskiej”. Spotkanie odbędzie się w środę 15 listopada 2023 r. o godzinie 9:30
![zielarstwo__3_](https://konto.p24.pl/uploads/posts/zielarstwo__3_.jpg?1699291298118)
Podczas prelekcji omawiane zostaną takie tematy jak:
- fakty i mity na temat najchętniej stosowanych ziół
- zasady uprawy lawendy w kontekście przygotowania wysokiej jakości ziół
- mieszanki ziołowe jako element kulinarnego przeciwdziałające stanom zapalnym
- wykorzystanie surowców lawendowych w kuchni i naturalnej kosmetyce
![399189784_828658412600104_2528955525803782769_n](https://konto.p24.pl/uploads/posts/399189784_828658412600104_2528955525803782769_n.jpg?1699290538263)
Rezerwacja miejsc- Katarzyna Czukiewicz 723 977 499, katarzyna.czukiewicz@podrb.pl
źródło: PODR Boguchwała
zdjęcia: PODR Boguchwała
06-11-2023
Udostępnij ten artykuł znajomym:
Dodaj komentarz
Zaloguj się a:
Dodając komentarz akceptujesz postanowienia regulaminu.